روز دوم استارت آپ تریگر
02 آذر 1394
روز دوم استارت آپ تریگر

روز دوم استارت آپ تریگر در روز یکشنبه 1 آذز ماه برگزار گردید. برنامه های روز دوم عبارت بودند از:

  1. کارگاه مدیریت هوشمند مصرف آب و انرژی در کشاورزی که توسط آقای دکتر فرهادی و آقای دکتر دهقانی تدریس گردید. در قسمت اول آقای دکتر فرهادی به ارائه توضیحاتی درباره پروژه خود با عنوان سامانه خودکار انتقال آب کشاورزی پرداختند که در حال حاضر در استرالیا و ایران اجرا می شود. از مزایای این ایده می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • افزایش راندمان انتقال آب از 70 به 90 درصد.
  • احیای مناظق تالابی در حال خشک شدن.
  • کاهش تردد متصدیان شبکه.
  • پایش مستمر شبک انتقال جهت تعیین نقاط هرزرفت در کانال و جلوگیری از آب دزدی در مسیر

Dr Farhadi Workshop

workshop

در قسمت دوم این کارگاه آقای دکتر دهقانی به ارائه مطالبی در رابطه با مصرف هوشمند آب در کشاورزی و SWMI پرداختند. طبق مطالب ایشان، مهم ترین کاری که باید در رابطه با سیستم های آبی انجام داد، هوشمندسازی سیستم از مبدا (سد) تا مقصد (آبیاری) می باشد. همچنین ایشان در رابطه با برنامه ریزی آبیاری صحبت نموده و خاطر نشان کردند که با تعیین زمان آبیاری و مقدار آبی که باید در آبیاری استفاده کرد و همچنین یکنواختی پخش آب در مزرعه، می توانیم به هدف خود در بهینه سازی مصرف در کشاورزی برسیم.

دیگر بخش صحبت های ایشان در مورد دستگاه ها و سنسور های قابل استفاده در سیستم های آبی (برای مثال تانسیومتر: سیستمی برای تشخیص مکش آب ذرات خاک) بود.

همچنین ایشان در رابطه با WASA صحبت نموده و اهداف اصلی آن را به صورت زیر تعریف نمودند:

  • ارتقا ارزش
  • افزایش بهره وری
  • کسب ثروت فراگیر

Dr_Dehghani_Workshop_1

Dr_Dehghani_Workshop_2

دیگر برنامه روز دوم، سخنرانی آقای دکتر فردمنش و آقای دکتر اعلم الهدی بود. آقای دکتر فردمنش در رابطه با شرایط ایده ها صحبت نمودند و در رابطه با تجربیات شخصی خود در ایده پردازی و عملی سازی ایده ها صحبت کردند.نکته ی مهم صحبت های ایشان این بود که، اگر ایده ای دارید ابتدا خود را در رابطه با آن قانع سازید. مطمئن باشید که ایده ی خوبی است و لازم است که اجرا شود. اگر می دانید که ایده ی شما مارکت ندارد اساسا آن را دنبال نکنید.

آقای دکتر اعلم الهدی نیز درباره تجربیات شخصی خود در زمینه آب و انرژی، بحث فناوری ها در کشاورزی، هیدروژل ها، IOT و همچنین استفاده از ارتباط تنگاتنگ رشته های متفاوت با هم برای حل یک بحران واحد صحبت نمودند.

Dr Fardmanesh Speech

بخش پایانی هم مانند روزاول، بخش ملاقات سریع بود که شرکت کنندگان 75 ثانیه فرصت دارند که خود را به فرد مقابل معرفی نمایند.

Fast Meeting-Day2